muz kabugunu bir bok sanmak 

kapat
  1. (bkz: sen hiç muz kabuğu gördün mü)
    #1281267 (LocK, 09.02.2007 17:18)

© 2008 - uludağ sözlük

muz kabugunu bir bok sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muz kabugunu bir bok sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muz kabugunu bir bok sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deli bozgun dolu dizgin » ebussud efendi » never neverland » duran toplarin usta ismi sabri » hozat » yiyorum yiyorum doymuyorum » fatih keskin » sacriter » babanin degerinin anlasildigi anlar » universiteye alinmayan turbanlilar » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » safak sezer » goztepe » metin 2 » nazim hikmet ran » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » malumatfurus » indian » nur fettahoglu » ataturk un emanetini devirmek istemek » samimiyet » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » necrofili » haci yagi kokulu sevgili » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » 0 km kadin » zollinger ellison sendromu » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » manyerizm » tanrica » damien marley