muvakkat nikah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. muvakkat
  2. nikah masasinda nikah memurunun ayagina basmak
  3. nikah kiyamayan nikah memuru
  4. nikah
  5. nikah sahidi
  6. nikah memuru
  7. nikah davetiyesi
  8. nikah davetiyeleri
  9. cennette nikah
  10. bu nikah kiyilamaz

© 2008 - uludağ sözlük

muvakkat nikah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muvakkat nikah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muvakkat nikah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail turut » guldurgec » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » hayal kirikligi » kedikemal » we might as well be strangers » ned flanders » mithat korler » paris hilton » gotik hatuna parmak atmak » moldovya » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » bunu yapan turktur dedirten olaylar » ebabil » annene babana aciyorum evladim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hatirla sevgili » mevsimsiz kar » ask borusu » hayata dair ic burkan detaylar » mr and mrs brown » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » 12 gun tuvalete cikmamak » nazli ilicak » dis teli » helal sut » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » dr renaud paris » no tanri no cry » bedevi kulturu » hizli okuma teknikleri