mutsuzsun 

kapat
  1. bir serdar ortac şarkısı...
    klibinde ebru gundes'in oynadığı eser...

inanamam dayanamam
    bile bile bu acıya katlanamam
    neler diledim neler bekledim
    zavallı gönül
    söyle benden ne istedin
    başı belam gözü karam
    bu ne gurur bu ne öfke
    yeter bu cezam
    benim mi hatam benim mi sevdam
    sende gördün sende duydun
    bezdim canımdan
    aklım başımda değil
    ağlamak kar etmiyor
    öyle çok sevdim seni
    başka bir aşk yetmiyor
    yıllanmış şarap gibi
    harcanıp gitti ömrüm
    yanlızlık kaderimdi
    beni çoktan öldürdün

mutsuzsun benim gibi mutsuzsun
    haksızsın ölüm gibi zamansız
    vazgeçtim ne varsa götür benden
    kalpsizsin bırakta git istersen
    #136997 (ferrole, 28.03.2006 20:15)
  2. serdar ortac'ın kendini aştığı şarkı.
    #137004 (cikarinbeniburdan, 28.03.2006 20:18)
  3. levent yüksel' in (bkz: aşkla) albümünün bir parçası. parçanın sözü (bkz: aysel gürel)' e aittir.

Bir sabah uyandığında
    Camlara yağmur vurunca
    Perdeleri kim açacak
    Yüreğin bensiz sıkılmaz mı
    Gittim yüreğin rahat mı
    Aşk sana kaldı
    Sevişip öpüşürken
    için acımaz mı
    Ürkerek sesleneceksin
    Cevap yok söyleneceksin
    Yatağa gizleneceksin
    Mutsuzsun dahası var mı
    #348397 (ben miyim, 15.06.2006 18:07)
  4. klibinde insanı ağlatacak kadar güzel bir bayanın oynadığı iyi bir levent yuksel parçası.
    #3233298 (grand ekinoks, 05.04.2008 16:05)
  5. levent yüksel'in, sözleri çok sağlam parçası.

mutsuzsun, dahası var mı?
    #4019479 (witch, 28.09.2008 12:15 ~ 23:28)
  6. levent yüksel' in söylediği, sözleriyle iyi ifadeler barındıran şarkı. remix şarkı sevmemeye rağmen bunun remix hali sevilmektedir.
    #4019487 (mersa, 28.09.2008 12:17)

© 2008 - uludağ sözlük

mutsuzsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mutsuzsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mutsuzsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin dogum gunleri » rapid share » hayata dair ic burkan detaylar » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » fakir pici » living in a world without you » alvin ailey » fighting force » army of me » command and conquer saga » o my freaking god » zwh » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » fenerium com tr » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basliklari alt alta okumak » polemik yapilabilecek entryler » akka » balikesir » andrea bocelli » hayal kirikligi » salvar amerika nin jeanidir » lost » sevil aki » gondar » havlusuz remzi » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » yildiz tabya » agri » chicco