mutluluk icimizde 

kapat
  1. -mutluluk içimizde
    -saol, çok mutlu oldum

bu lafa karşı aynen bu duygular içerisindeyim. mutluluk içimzde deyip sonra da arkasına bakmadan kaçan insanların arkasından bağırıyorum, duymuyorlar, "heyy, kaçma, içimizde nerde?"

maalesef cevabını alamıyorum. madem içimde bu şey, onu hissetmem lazım, ama hissetmiyorum, o halde içimde olsa ne dışımda olsa ne?

-mutluluğu içinde ara
    -aramak mı?

bu laf yeni ufuklar açıyor, yol gösteriyor, gizlenmiş bir şey olduğunu kavratıyor bana, hazır sunulan bir şeyden ziyade.
    içimizde diye yakınımızda olması gerekmiyor, içimizde de çok uzaklarda olabilir bazı şeyler. onlara ulaşmak için ilerlemeli, onları bulmalı, ama her şeyden önce ne aradığımızı bilmemiz gerekiyor. mutluluğu yakalamış insanları çok kıskanıyorum, sanırım benim daha yolum var.
    #2642902 (vadideki zumbuk, 29.11.2007 15:22)
  2. isveçli bilim adamlarının yaptıkları son araştırmalara göre mutluluk duyusunun oluşumunda genetik faktörler yüzde otuz, çevresel faktörler ise yüzde yetmiş etkilidir. diğer yandan uzak doğulu bir grup araştırmacının araştırmaları sonucunda yin-yang adını verdikleri teorem oluşturulmuştur.bu teoreme göre iyilik ve kötülük her insanın yapı taşında bulunmaktadır. bu iki araştırmanın ortak sonucunda edilen bilgilere göre içerdeki mutluluğun, iyiliğin, kötülüğün dışa vurumunu çevresel faktörler sağlamaktadır. insan gülerek doğsa bile çevresel faktörlerden ötürü eğer hayatında olumlu hiç bir şey yaşamamıyorsa mutluluk kendi kendini yok etme derecesine kadar varabilir ve hatta kötülük baş göstermeye başlar,iyilik ise yanmadan söner. uzun lafın kısası mutluluk içimizdedir ama şartlar onun sürekli olarak içerde hapis olarak kalmasını sağlayabilir.
    #2642929 (gosemef, 29.11.2007 15:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

mutluluk icimizde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mutluluk icimizde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mutluluk icimizde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mutluluk icimizde. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » abdullah ocalan cute girl has orgasm on webcam » hicran » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » motorola l9 » empati » 2009 uefa kupasi finali » itu » basi kapalilarin anitkabire alinmamasi » at » nord av snaefells » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » defne joy foster » voices » isiran sivrisineklerin disi olmasi » guzel gorunce siritmak » carsaflilara ninja demek » aydinlik » balestrino » melih gokcek » iq seviyesi azaldikca mutlulugun artmasi » iphone