mutludur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkiye ozurlusuyle mutludur partisi

© 2008 - uludağ sözlük

mutludur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mutludur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mutludur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guitar asylum » undo control » nerede kalmistik » second life » glossolali » la vida es una lenteja » babanin degerinin anlasildigi anlar » cingirakli top » ne yaptim biliyor musun » yapay cim » simultannozi » iamwhoiam » hosmerim » green cafe » beyaz show » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » hayati dogaclama yasayan insan » ayar yiyince eksi oy veren yazar » desmond david hume » herkes mi sevgilisinden ayrildi » asfalt osman » 1 » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » koprofili » olasiliksiz » carmageddon apocalypse now » kitabevi » mmrna » janine jansen » bakirkoy