mutfakta biri mi var 

kapat
  1. eski bir reklam ile dilemize dolanan soru cümlesi
    (msn, 16.01.2006 03:37)
  2. lipton reklami repligi.
    (yarteles, 20.01.2006 21:28)
  3. (bkz: kedidir kedi)
    (karga, 16.03.2006 19:07)
  4. + oo kahve de çok güzel olmuş hanım. mutfakta biri mi var?
    - nasıl yani bey?
    + yani senin elinden bu kadar güzel kahve çıkmaz da. annen mi geldi?
    - yoo.
    + ablan? teyzen? deden?
    - yoo. yoo. ohaa yoo.
    + yani şimdi mutfakta birisi yok yani?
    - sen cezveyi kafana yemek istiyorsun da hadi hayırlısı.
    + en iyisi ben bi bakayım şu mutfağa.
    - adam delirdi. ben anneme gideyim.
    + güle güle. ananı al da gel sonra hayatım. *
    (july4th, 02.04.2006 00:24)
  5. (bkz: ismail mutfakta biri mi var)
    (venividivici, 04.10.2007 22:32)
  6. mutfakta olsa olsa en çok gezindiğini düşündüğüm tek kişi salca. tabii sözlüğün mutfağında.
    (karanlikelfperisi, 04.10.2007 23:34)
  7. - fethi mutfakta biri mi var?
    + rachael'dir o rachael.
    - haa iyi madem.

(bkz: rachael ray)
    (spaltula, 14.01.2008 22:29)
  8. muhtemelen benim sayemde annem her gece bunu düşünüyordur... gece anne yatar ortalık sessiz ve karanlık olduktan sonra asıl görev olan buzdolabındaki pilava koşulur... o sırada birkaç metre ötede uyumaya çalışan anne yine aynı soruyu sorar: ' mutfakta biri mi var? '
    (no witzki, 14.01.2008 22:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kara duzen » canim aciyor » a bout de souffle » new york knicks » firat parlak » keci boku » hasilat bilgisi » uludag sozluk moderasyonu » yagmur » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » iron maiden » tuna uzumcu » beni orada arama » komedi dukkani » cirith ungol » pergamon » yurtici kargo » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » neyzen tevfik » preeklampsi » katip sadi » meme ucu killi kizlar » lost » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » sozluk yazarlarindan aforizmalar » wolfgang amadeus mozart » mor ve otesi » arkadasinin gotune kompresor basma » sanchez rodriguez joaquin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa