mutereddid 

kapat
  1. kararsiz, karar veremeyen, kesin emin olamayan, inanci tam yerlesmemis olan kimse.
    (cehennetlik, 28.03.2008 05:00 ~ 07:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fen » in the land of women » gerard butler » magnum essence dark » soray uzun » test » sylar » the thin red line » azureus » 7 mayis 2008 real madrid barcelona maci » bean bag » kimsenin bilmedigi gruplari dinliyorum tribi » confidential » nisargadatta maharaj » kuran i kerim aldatmacasi » karin seni aldatiyor » eskiden ped mi vardi » ayn rand » annesine kufur edilince zevk alan insanlar » can almaya gelen azrail e soylenebilecekler » alisan » esini erkek dogum uzmaninin ellerine birakan tip » sebahat abla » sinekas » gurcan yurt » totiman » bim » xolott » gecede sadece 60 kere cinsel iliskiye girmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa