mustehcen 

kapat
  1. edebe ve ahlaka aykırı olan. kıyafet için kullanılıyorsa açık saçık.

hemen bi örnek:
    -baba, babacığım. bana müstehcen kıyafetler alır mısın.
    +alırım kızım.
    -olleey aslan babam benim.
    #209445 (zall, 03.05.2006 23:34)
  2. cinsel içeriği olan.
    #1198107 (toromanx, 24.01.2007 05:48)
  3. tahrik eden.
    #1198111 (hyperion, 24.01.2007 05:51)
  4. (bkz: göreceli)
    #1198117 (freeplayer, 24.01.2007 05:59)
  5. Açık saçık, edebe aykırı, yakışıksız.
    #1960283 (dabaddah, 18.07.2007 15:51)

© 2008 - uludağ sözlük

mustehcen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mustehcen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mustehcen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » umursanmamak » ahmet yildiz olmedi » icel » namarak » nevarki » ac dersen acarim christina aguilera » gece sesleri » isiniz bitince sifonu cekiniz » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » 31 cm » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » big rock candy mountain » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » tarihteki unutulmaz ayarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stage name » no tanri no cry » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » gigi la trottola » onay bekleyen entry » jack krauser » samandag » sokullu » beyaz prensli at » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » beziman » ptt » netsozluk