mustafa sevki dogan 

kapat
  1. Kurtlar Vadi'sinin yönetmenlerinden.
    Serdar Akar'ın bir an önce yanına gidip kapısında 40 gece yatıp, düzeyine ulaşabilmek için 40 fırın ekmek yemesi gereken yönetmenimsi...
    (Sonner, 27.01.2006 02:16)
  2. son osmanli yandim ali filminin yönetmeni.
    (vend avesta, 17.01.2007 21:53)
  3. sevimli bir abidir , gönül insanıdır.

http://www.mustafasevkidogan.gen.tr
    (allen, 25.01.2007 06:42)
  4. osman sınav ekolünden giden yönetmen.
    (sex files, 14.02.2008 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» phantasmagoria 2 a puzzle of flesh » altinci nesil yazar alimi » yaralandim » meyhane » bind » bok atan insan modeli » otobuste yer verilen teyzenin baskasini oturtmasi » murat soydan » the fountain » nikah sekeri » sirin baba » iste star » cilgin ordek fahriye » bungee jumping » yasamsal tespitler » bill walton » breaking benjamin » west » model ucak » top ten haydar dumen » buyuk lider olmanin kriterleri » barrington levy » internette bulunamayan mp3 » anani sikecem » nokia 1110 » taner gulleri » harrogate spa » yar gitme » microsoft word kisa yollar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa