mustafa polat 

kapat
  1. meclis tarafından listelenen ahmet necdet sezer tarafından onaylanan af listesinde olan kişilerden biriydi mustafa polat efendim. biriydi diyorum çünkü artık yaşamıyor..

tunceli kırsalında ölü olarak ele geçirilmiş, parkinson hastası bölücü örgüt üyesi..

devamı...
    http://www.zaman.com.tr/w...r/haber.do?haberno=546968
    #1715059 (eşşağan ala gazuğu, 02.06.2007 02:42 ~ 02:43)
  2. akp'li adalet bakanı cemil cicek tarafından hazırlanıp meclise gönderilen, akp'nin %65 koltuğa sahip olduğu meclis tarafından onaylanıp, cumhurbaşkanı'nın onayına sunulan af listesinde olan kişilerden biriydi. terorist olduğu için geberdi...
    #1715084 (ocaliptus, 02.06.2007 02:57)
  3. (bkz: savcı suçlar avukat savunur hakim karar verir)
    #1715093 (eşşağan ala gazuğu, 02.06.2007 03:01)

© 2008 - uludağ sözlük

mustafa polat başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mustafa polat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mustafa polat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» horlayan kiz » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » i belong to che » pro vercelli » tek kimlik fenerbahce » dogan bir pisman » misafirlikte lastik gibi eti yemeye calismak » sozlukte tanidigi olmayan yazar » mehmet yakup yilmaz » 29 agustos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games