mustafa ozel 

kapat
  1. Bilim ve Sanat Vakfı'nda küresel ekonomi ve politik dersleri veren mükemmel hoca alim insan.ayrıca (bkz: Yeni Şafak)gazetesinde köşe yazarı kesinlikle takip edilmesi gerekn insan.
    bir seminer sırasında Mustafa Hoca sorar
    -Bill Gates'in ne kadar parası var?
    öğrenciler çeşitli cevaplar verirler
    hoca durur gülümser ve
    -ee b*k gibi parası var *
    ve salon kopar.
    #204634 (lumpiya, 28.04.2006 11:44)
  2. (bkz: iktisat risaleleri)
    #384236 (bumbala, 29.06.2006 14:13)
  3. su aralar yeni safak gazetesinde yazmakta olan bir yazar...

ağrı’da doğdu (1956). naci gökçe lisesi (1974) ve boğaziçi üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi (iktisat 1980) mezunu. bankacılık, dış ticaret ve sanayi sektörlerinde yönetici ve danışman olarak çalıştı. dergâh, izlenim, kayıtlar, ilim ve sanat, islam, yedi iklim, iktisat ve iş dünyası dergilerinde yazı ve çevirileri yayımlandı. halen çeşitli kuruluşlara danışmanlık yapmakta ve muhtelif yayın organlarında köşe yazarlığı yapmaktadır.

kitaplari :amerikan yüzyılının sonu, piyasa düşmanı kapitalizm, küresel rekabet, stratejik yönetim ve liderlik, iktisat risaleleri, iktisat ve din, tarih risaleleri, devlet ve ekonomi, değişim ve kriz, istikbal köklerdedir, yöneticilik dersleri, refahlı türkiye, müslüman ve ekonomi, liderlik sanatı, etkici yonetici
    #2620807 (capoeira, 23.11.2007 10:45)
  4. bunun birde önemli ressamlarımızdan olanı vardır. 1961'de yenipazar'da doğmuştur. marmara güzel sanatlar mezunudur. bireysel dünya biçimsel bir dünyadır deyip tek insan resimleri yapar.
    #3442892 (collector, 24.05.2008 23:59)

© 2008 - uludağ sözlük

mustafa ozel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mustafa ozel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mustafa ozel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben ve yalnizlik » asik oldugunu herkese soylemek » homeros vadisi » hezeyan » hayalleri ertelemek » cem ozer » asik olunca surekli gulumsemek » unipolar depresyon » sosyal fobi » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » pkk hakkari den elini cek » tatar atlilari beni hep korkutmustur » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » ebeveynin imzasini taklit etmek » haybeden gercekustu ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » britney spears » back in black » johann carl friedrich gauss » otomatizm » echinoidea » tatarlarin turk olmalari » favori uludag sozluk yazarlariniz » ehi ehi ehi » discovery channel in marmaray belgeseli » isletme » altay ozerk cumhuriyeti » venividivici » fatih keskin » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » patates soyacagi