mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu 

kapat
  1. milli mucadele dernegi tarafından düzenlenen; 18 mayıs 2008 pazar saat 14:00'te istiklal caddesi, galatasaray lisesi önünden başlayacak olan yürüyüştür.
    #3403596 (luke skywalker, 16.05.2008 10:26)
  2. cümle olarak anlamlı ve dolu eylem olarak boştur hafiften. ne bağımsızılığı lan, bir de tam tam bağımsızlıkmış, yok artık. hepimiz ütopiğiz.
    #3403608 (ramorin, 16.05.2008 10:31)
  3. büyük ihtimalle sınırlı sayıda katılımın olacağı, polislerib lan ikide bir yürüyolar bişey yapsalarda copları cıkartsak diye yan yan bakışları arasında yapılacak olan yürüyüştür.

çünkü bu ülkede artık bağımsızlık istemek ve buna önder olarak da mustafa kemal atatürk'ü seçmek ütopyacılık olarak karşılanmakta, hatta bunu yapanlar da komünist-dinsiz olarak nitelendirilmektedir.
    osmanlı'nın son dönemine benzedik kime yanaşacağımızı bilmeden dört tarafa kuyruk sallar olduk; katar,ingiltere, dubai, amerika... ama hala bazıları din düşmanları olarak niteliyor bağımsızlık isteyenleri. yaş olarak kurunun yanında yanmak hiç sorun değil ama bağımsızlık elden gidince nasıl müslüman olunacak çok merak ediyorum.
    #3403688 (xargn, 16.05.2008 11:03)
  4. polisin orantılı güç kullanması muhtemel yürüyüş.
    #3404786 (gurhan87, 16.05.2008 16:14 ~ 16:19)

© 2008 - uludağ sözlük

mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayce idil erkmen » lavta » sozlukte dogum gunlu baslik patlamasi » seftalicekirdegi » sevda yuklu kervanlar » nerede eski ertugrul ozkok ler » t bag » korkmuyorum sunnetci amca istedigin kadar kes » 13 eylul 2008 ankara iftar zirvesi » dun en cok entry giren yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games