mustafa cebe 

kapat
  1. okulun en kral hocası olup kimya dalında herşeyi verdır
    540,07 lerin hepsi onundur
    #194717 (shennay, 24.04.2006 17:36)
  2. kimilerine göre okuldan soğuma sebebi. tanışmaktan korktuğum sahsiyet. bir uludağ üniversitesi kimya bölümü ikonu.
    #474142 (cthullhu, 29.07.2006 15:50)
  3. kuantum kimyasını okuta bilecek tek insan o ne biçim ders yahu
    #647808 (plazmodium, 19.09.2006 12:52)
  4. Prof. dr. dr. mustafa cebe
    okulun en kral,en harbi hocasıdır,
    kimyayı tv ile türkiyeye anlatan adamdır.
    #1594460 (mrtbl, 01.05.2007 16:31)
  5. Kendisiyle ilgili yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz. Herşeyi bilen insan http://kimya.uludag.edu.tr/index16.html
    #1649448 (maribaturu, 16.05.2007 11:30)

© 2008 - uludağ sözlük

mustafa cebe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mustafa cebe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mustafa cebe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» witricity » piti » johnny b goode » 17 ekim 2008 fortis turkiye kupasi kura cekimi » bombibom » rusya borsasi » birak daginik kalsin » dinde mantik aramamak » farkina varamamak » kompleksiz insan » yolcudur abbas baglasan durmaz » roma hamami » tudeh » for godnesses sake » vat di fak is goin on men » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vatanim icin goreve hazirim » gunce » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » elektronik diskoteknostronik » beziman » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » turkey hill » itu sozluk » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » yakisikli olmak » mamma mia » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » nezaket » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » aglamaktan yaslanmak