muslumansan camiye git hiristiyansan kiliseye 

kapat
  1. imam efendinin son bombası. babayla birlikte iki sene üstüne cumaya gidilir. hemen hacılara ayrılmış protokol bölümüne geçilir. saolsun imam efendi hemen bize yaklaşır.

- s.a. hocam
    + a.s. cemaati büyütüyorsun!
    - artık yaş kemale erdi. çocukları alıştırmak lazım.
    + (oha bu çocuk mu bakışı) doğru doğru da ben bunu hiç görmedim buralarda.

şimdi hocam tamam din adamısın, devlet memurusun da 'bu' nedir? insanlar terrierlerine bile 'bu' demiyor a.k.

- benim camiyle aram pek iyi değil.
    + niye sen müslüman değil misin? (evet desem babam kalpten gidicek)
    - öyle de şeytan peşimi bırakmıyor. (ne münafığım be)
    + ohoo olmadı şimdi, müslümansan camiye hristiyansan kiliseye! (akıl yürütmeye bak a.k.)
    #3416746 (sapade, 19.05.2008 11:24 ~ 11:27)
  2. "evde olmaz bu işler mutlaka bir tapınak lazım" diye düşünen bir zihniyetin ürünüdür. "hatta ne kadar uzağa yürürsen o kadar sevaptır allah attığın adım kadar sevap yazar" da derler bu tip adamlar. *
    #3416754 (bendoktordegilimhekimim, 19.05.2008 11:28 ~ 12:16)
  3. kesinlikle allah'ın söylemediği sözdür.
    #3416797 (bendedoktorum, 19.05.2008 11:45)
  4. (bkz: allah'in evinden kimi kovuyorsun)
    #3416832 (Stern, 19.05.2008 11:56)
  5. "kime nerede nasıl ne zaman tapacağıma sen mi karar verdin hıyar ağası!" diye cevap verdiğinde "terbiyesiz, hayasız ve hatta dinsiz" atfedileceğin cümle.
    #3416849 (isi degistirgeci, 19.05.2008 12:01)

© 2008 - uludağ sözlük

muslumansan camiye git hiristiyansan kiliseye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muslumansan camiye git hiristiyansan kiliseye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muslumansan camiye git hiristiyansan kiliseye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» reklamci yazar » omru uzatan seyler » lafendaz » erkeginin ayagini yikamayi gurur yapan kadin » cecom » jefferson keane » journey to the center of the earth » bir sehri ozlemek » guru osman » arkasindan yetisilemeyen market gorevlisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci