musluman olup saman adetlerine uygun yasamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. musluman olup ateist gibi yasamak
  2. musluman olup hitler sempatizani olmak
  3. binlerce ermeni musluman olup kurtlesti
  4. musluman olup gizli gizli puta tapmak
  5. zugurt olup dusunmektense uyuz olup kasinmak
  6. devlet musluman olmaz birey musluman olur
  7. teror yuzunden her gun olup olup dirilen insanlar
  8. babam musluman olunca ben de musluman sayildim
  9. turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir
  10. musluman mi dogdun yoksa musluman mi oldun

© 2008 - uludağ sözlük

musluman olup saman adetlerine uygun yasamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. musluman olup saman adetlerine uygun yasamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu musluman olup saman adetlerine uygun yasamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fk decic » yaranma » aybars lebib » itu sozluk » butun gece gozunu kirpmayan fenerbahceli » kuvvet komutanlarinin karizmatik isimleri » sut ve tac » the village » ferhat guzel » lincoln kim lan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games