musluman olmamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akp li olmamak esittir musluman olmamak
  2. devlet musluman olmaz birey musluman olur
  3. babam musluman olunca ben de musluman sayildim
  4. musluman mi dogdun yoksa musluman mi oldun
  5. turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir
  6. musluman gibi yasamayip musluman gibi gomulenler
  7. olmamak
  8. memleketi olmamak
  9. elde olmamak
  10. sekli olmamak

© 2008 - uludağ sözlük

musluman olmamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. musluman olmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu musluman olmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi oy almak » turk bayragi acana tas firlatan dtp li » cocukken yapilan salakliklar » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » penisi fermuara kistirmak » ahmet yildiz » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » zor zor zor » polo tisortle namaz kilmak » sigur ros » azimle sican mermeri deler » allah inanci » sergen yalcin » ruyada dis hekimi gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk galatasaray i sevmezdi » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » living in a world without you » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » pleasantville » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » bora ebeoglu » agladigim gunler oldu » doktor olmayi basarabilmek » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » haydar dumen e sorulan yaran sorular » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » adanali » gem of true sight » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar