musluman ol sawyer 

kapat
  1. lost'un yeryüzünde haftada 16 milyon kişi tarafından izlenildiğini öğrenmemle birlikte * arap şeyhlerine proje olarak sunacağım fikir. Ne yardım dernekleri kurup afrika'da yemek dağıtmak, ne misyoner faaliyetlere milyonlarca dolar akıtmak. Hiç biri ama hiç biri james ford sawyer'ın müslüman olmasıyla birlikte gündem üzerine yapacak etkiyi sağlayamaz. Öncelikle Ada'ya bir tane mescit kurar, sayyid'i imam yaparız. Minimum cemaat sayısı 3 olmak zorunda, bu yüzden rakamı sawyer'ın müslüman olmasıyla birlikte ona yakınlaşmak için müslüman olan ada afetlerini de katarak oluşturuyoruz. SAyyid ezanı okur, sawyer sünnnet eder, hurley'e de sakal bıraktırıp, cübbe ve tesbih yaptın mı stv yapımlarındaki ak sakallı tonton dede imajı çizilir. Benim şahsen gözüm bir lock'u tutmadı, lock'ta tam manasıyla kamusal alanda direten politikacı duruşu var, her an "Aman efendim adada laiklik elden gidiyor" "Bu örümcek beyinlilerle ben aynı yer de bulunmak istemiyorum, the others'a gitcem" diye tutturma potansiyeli haiz gibi geliyor yoksa şüphen mi var diyerekten cümlelerimi burada bitiriyorum.
    #1598350 (zabalayn, 02.05.2007 13:52 ~ 13:54)
  2. sawyer'ın bu çağrıya cevap verdiğini düşünürek sawyer'ın hayatındaki değişikliklerden bahsedelim..
    öncelikle yavuklusu olan kate'e artık bir imam nikahı kıyması gerekecektir. zira kendisi ile cinsi münasebete girmiştir. imam nikahını kıyması için hiç kuşkusuz sayyid'in yardımını isteyecektir. sonra adamızın yakışıklı doktoru jack tarafından sünnet edilecektir. gel zaman git zaman sayyidle yaptığı dini sohbetler neticesinde iyiden iyiye dinini yaşamaya başlayacak ve yavaş yavaş misyonerlik faaliyetlerine geçecektir. ilk hedefinin john locke olacağına inanıyorum. zira bu kaderci, destıni destıni it iz may destıni amcamız imanın 6 şartından biri olan kadere iman ile bilgilendirilecek ve şahadet getirecektir. john lock'un da müslüman olmasıyla artık sawyer kendini tamamen ada sakinlerini irşad etmeye adayacaktır. bu olayların akabinde adada gelişmesini beklediğim olaylar ise şunlar:

-sun doğurursa çocuğunun kulağına ezan okunacak,
    -desmond'a kimse gaipten haber veremez lan denecek ve tartaklanacak,
    -ada hatunları örtünecek ve yanlız imam nikahlı eşlerine verecek,
    -sun'ın geçmişte kocasından başka biri ile ilişkiye girdiği öğrenilecek ve recm edilecek,
    -bazı geceler charlie'nin söylediği ilahiler eşliğinde toplu zikir çekilecek..

not: sawyer'ın müslüman olması yetmedi. çok sevdiğim john locke amcamı da müslüman olarak görmek istedim. adaya da şeriat getirdim ama ılımlı şeriat.
    #1761686 (just my luck, 13.06.2007 01:45)
  3. (bkz: sawyer ın fenerbahçe ye transfer olması)
    (bkz: forma satışı)
    #1761689 (yalnis, 13.06.2007 01:46)
  4. eger ise yararsa sawyer gunaha girmemek icin laf sokmayi ve lakap takmayi birakacaktir. *
    #1768500 (DeWe, 14.06.2007 19:03 ~ 19:06)
  5. (bkz: imkansız i$ler pe$inde ko$mak)
    #1768502 (altf4, 14.06.2007 19:03)
  6. ayrica şöyle diyaloglar gerçekleşebilir;

+sayid seccade nerde?
    -burda abi 1000 lik tesbih sendemi ?

+bebek tehlikede ! (aoren mu ne varya, musanin abisiymiş)
    +vaftiz etmemiz gerek !
    -dur sen ben bi su üfleyeyim ona içir tamamdır.
    +?!?

(bkz: tobelerin tobesinin gucu adina)
    #1768548 (DeWe, 14.06.2007 19:19)
  7. espirilerin daha düzeyli olması dileğiyle denilebilecek türden bi başlık.
    #1768557 (SMURFS, 14.06.2007 19:23)
  8. hepimizin temellisidir.
    #2126169 (scurtel, 13.08.2007 19:07)
  9. ---spoiler---
    lost dizisindeki ''others''ın nur cemaati olduğu öğrenildi.
    ---spoiler---
    #2126214 (harvey jacobs, 13.08.2007 19:16 ~ 19:17)
  10. eğer müslümanlığı sayid jarrah'dan görüp öğrenecekse vay haline!

---spoiler---

s2e24 de hatırlarsınız sayid arkadasımız namazı lamba gibi bölüp 4 parmaklı heykele bakmıştı. öyle namaz mı bozulur lan?

---spoiler---
    #2126265 (jakopaydin, 13.08.2007 19:25)
  11. (bkz: şahadet getir köpek)
    #2126420 (sıpa, 13.08.2007 19:57)
  12. (bkz: lost ta kate in türban takması)
    #2274957 (dr_neo7, 06.09.2007 22:46)
  13. - müslüman ol sawyer.
    + elhamdirillah mislimanım.
    - sayyid vur şunu.
    sayyid: i am a tortuer ulan aaahhhhyyyyytttt s.ktim belanı !
    #3245354 (sessiz ve derinden, 08.04.2008 14:32)
  14. ardından "sünnet ol sawyer" şeklinde devamı gelecek istek.
    #3535098 (arabaciarabayatasget, 13.06.2008 22:38)

© 2008 - uludağ sözlük

musluman ol sawyer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. musluman ol sawyer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu musluman ol sawyer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turuncu sapkalilar » polat alamdar » kainatin efendisi » bir iltifat olarak orospu cocugu » anti aq kufurbaz hareketi » bir ovgu kelimesi olarak pic » alf » en iyi kadin parfumu » abberline ve fatihkul ikilisi » amerika birlesik devletleri dagilsin kampanyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games