muskcan 

kapat
  1. Bir sözlük yazarı...
    (muskcan, 15.01.2006 13:10)
  2. birinci nesil sözlük yazarı.
    (worldlike, 31.05.2006 23:16)
  3. bir aralar nil'e yazdıgı entrysinde yanlıs bilgi verdigini gordugum,bunu uluorta yazıstırmak yerine özel msj.la kendisine bildirdigim kisidir.online oldugu zamanları ara ara gormuslugum vardır.ancak bu bir sozlukse ve kesin diye yorum veya yanlıs duyum-sanımların yazılmaması gerekse diyerek,bir ihtimal yazdıgını editler diye düsünmüsümdür.birçok yazara o gereksiz gördügü itirazlarda bulunuyorum ve kisiler isteklerine baglı entrylerini editliyorlar veya editlemiyorlar ancak insanca anlasıyorlar.hani bu kadar mı zor canim istemiyor dogru yazmak demek de kendini yoruyor anlamadıgımdır.(# 387179)
    (cutcut, 21.07.2006 17:21 ~ 24.07.2006 16:36)
  4. elazığ'lı yazar.
    (mmrna, 30.03.2008 19:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en azindan » concierto de aranjuez » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » katip sadi » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » belgariath » erkan dogan » adalet ve kalkinma partisi » fight the power » james joyce » 1955 » annelerle girilen komik diyaloglar » slalom » sarki » arizona dream » aferin cok iyi dusunmussun » esekli ninni » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » sezerin veto ettigini gul onaylar » ahi mesut » hic erkekle cikmamis kiz » rosa luxemburg » give me five » gitmek » erkeklerden igrenme nedenleri » uzayli zekiye » 06 t 0772 » international football association board » thomas mann a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa