musa senel 

kapat
  1. anadolu universitesi endustri muhendisligi bölüm başkanı*.
    #678904 (laedri, 29.09.2006 23:28)
  2. ilginç ve görülmesi gereken bir insan modeli. çok saygıdeğer öğreticimdir kendisi. kendisinin anlatmak istemediği konuları "sen nasıl olsa bunu biliyorsundur." diyerek atlar. paraya ilginç bir sempatisi vardır. çok yaşlı olmasına rağmen önümüzdeki 20 yıl boyunca da ölmeyeceğini düşündüğüm trafik canavarı.
    #850229 (Makina, 12.11.2006 22:06)
  3. anadolu üniversitesi mühendislik mimarlık fakültesi eski dekanı.zamanında ecevite verdiği nasihatları sıkça anlatır kendileri.derslerde saçı sakalını beğenmediği veya küpeli olan öğrencilere attığı laflar ünlüdür.üstün mühendislik endüstri mühendisliği ideolojisine sahiptir.
    #1886656 (urux, 08.07.2007 22:41)
  4. yaptığı sınavları okumadan not vermesiyle ünlü eski Anadolu Üniversitesi MMF * dekanı
    su an aynı fakültede endüstri mühendisliği bölüm başkanıdır.
    #1887117 (yav napcan adimi, 08.07.2007 23:23)
  5. hayatın anlamını veren sözlerin mucidi.sakal ve küpeli öğrencilerle bilgisayar & elektronik gibi ingilizce eğitim alan öğrencilere takıktır ve dersinden pek geçirmez kendisinin dersinde ülke siyasetine dair konuşmalar yapmaya başlaması ile defterler toplanır ki ders bitecektir öğrenci bunu bilir.
    #1903045 (kaiser, 10.07.2007 19:57)
  6. devlet planlama teşkilatında çalışmıs, hocaların hocası , mükemmel bir prof. ***
    #1913556 (asalbob, 12.07.2007 00:13 ~ 00:14)
  7. vakt-i zamaninda integral, diferansiyel denklemler vb. sinavlarini test yapan, iki yanlisa bir dogruyu götürten, -e şiklarinin hepsini -hicbiri- yapan ve musvette kagidi bile dagitmayan acimasiz adam.
    #2374353 (ericadamstr, 24.09.2007 21:37)
  8. genelde süper ötesi mimikleriyle şekilden şekile giren ak saçlı tonton sevimli adam sıfatıyla tanılan vize final gibi bilumum sınavlarına maruz bırakıldığında arkasından bayağa bayağa sövülen hocadır.klişe laflarıyla tanılır:
    +sen önce o saçı sakalı kescen kulağındaki küpeyi de çıkarcaksın sonra işine bakcaksın
    -biribirine*
    +o çarpanlarına ayırma ile kök bulmayı kim bulduysa Allah belasını versin
    -efendim anket yapıyorlar koridorlar pismiş,ee siz pisletiyorsunuz koridorları.bu öğrenciler çok riyakar
    +geçen adalardan geçtim bir işim vardı,amann Allah o ne kılık ortalık civciv kaynıyor
    -bu gördüğünüz binaların hepsini ben yaptım,ben 22 sene dekanlığınızı yaptım
    +*sen neden gelmedin geçen haftaki dersime.?
    -ve türevleri.*
    #3154688 (sessizamaderinden, 17.03.2008 20:07)
  9. muazzam matematik bilgisine sahip olan profesör, kız öğrencilere "okuyun, okumazsanız ezerler sizi" öğüdünü her ders yineleyen insandır kendisi.
    ayrıca tepegöz üzerine kurduğu sistemle tahtaya kalkıp yazı yazma eziyetine son vermiş bir mucittir gözümde kendileri *.
    (bkz: amcabey)
    #3964756 (eses taraftari porsuk canavari, 15.09.2008 02:52 ~ 02:55)

© 2008 - uludağ sözlük

musa senel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. musa senel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu musa senel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» got olmanin dayanilmaz hafifligi » status epileptikus » otomatizm » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » karakoncolos » nymburk » ilkokulun vazgecilmezleri » bettyboo » bankamatik memuru » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » nick alti entry yazicisi » yolgezer » priapizm » bekledikce guzellesen seyler » kleptomani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karin » miyehdiyznak » pazar gununden nefret etmek » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » yolculuk » abdullatif sener » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » baslik ve nick uyumu » sarah palin » barack obama vaadleri » nemfomani » ats2 » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » cat