muro ve ceto nun var misin yok musuna katilmasi 

kapat
  1. reytinglerin tavanda onarılmaz hasarlara yol açacağı durumdur.

acun - hamdi bey' in yeni teklifi 25 bin ytl.
    ceto - varız acun başkanım. hamdi bey' i de yalarız icabında. bu teklifi üstlerime rapor edeceğim.
    muro - lan çeto neye varız olum ha neye. sana başkansın dedikse unutma sen ancak ispiyoncu güçlerin sol t.şağının başkanı olabilirsin. bu hamdi bey komprador uşakların para babası bilmiyor musun sen? bilinci zayıf, silahlı eğitimi yüzeysel sadece parası bol bir light devrimci o.
    acun - fazla zamanımız yok yalnız muro. var mısın yok musun?
    muro - acun başkanım sen de az feodal değilsin normalde kutuna sıkardım ama allah benim bu insan sevgimi kahretsin. pozitif bir enerji alıyorum ben bu metin' den dayanamayıp ona sıkıcam şimdi.
    #3185294 (zargana, 24.03.2008 19:00)
  2. acun: evet muro bişeyler hissediyo musun ?
    muro: evet acun başkanım. çeto' da küçük bi rakam olduğunu düşünüyorum. neticede kapitalist güçlerin eğittiği bir zavallı arkadaşımız. ezilmiş bir insanımız.
    çeto: emredersiniz başkanım.
    muro: önce banka teklifini alalım acun başkanım.
    acun: muro. hamdi bey sana 0 ytl teklif ediyor.
    muro: ben şimdi anlıyorum bu insanlar neden uyuşturucu kullanıyor diye. siz komprador uşakları var ya adamı eroinman edersiniz nalet olsun ya nalet olsun !
    #3185316 (sessiz ve derinden, 24.03.2008 19:08)
  3. --evet kutu açmaya ba$lıyoruz--

muro: ulan ne kutusu çetooo? nereye getirdin beni oğlum. başkanını burjuva yarı$ma programlarına getirmeye utanmıyor musun ulan çeto ba$kan?
    çeto: bilemedim ba$kanım. devrimsel bilinçten uzak bir program evet.
    muro: hani halkların karde$liği? hani leninizm hani marksizm?
    bulut: ehehe. sen nerenin ba$kanısın muro ba$kan?
    çeto: ba$kanım infaz edelim mi?
    muro: dur çeto. nalet olsun benim içimdeki insan sevgisine.
    memati: ne sevgisi gülüm. biz o sevginin ta..öhöm..anladın sen onu.
    gaffur: biri benim lafımı mı söyledi? aneeeeeey.
    burhan: ya gaffur burda da mı sen? bu benim kaderim mi? benim gibi üst düzey bir yöneticiye yapılır mı bu yaww.makbiyylee elii makbiyylleee.
    makbule: yeeeeengeeeeee gel bak yarı$ma var burda.
    ali rıza: rica ederim kendinize gelin. yarı$madan gelecek parayla nolur ki? her aile bir ağaçtır.
    muro: ağaç babandır lan. çetoo infaz edin beybabayı.
    çeto: aman ba$kanım adam zaten kalpten gider yakında kur$un harcamaya değmez.
    burhan: ne ki bu yaaa. anaaam. sen bu hallere dü$ecek adam mıydın burhan. çiko..ağla..biraz da bu aileye ağlaa.
    ömer baba: bir gün musa peygamber..?
    polat: ya baba yaa. ba$lama yine. sonunu bildiğim hikayeleri dinlemek istemiyorum.
    acun: say hello turkey. hello hello.
    ali rıza: rica ederim türkçeyi kullanalım.
    sagopa: az önce doğdum halatım 27 boğummm.
    acun: 27 nolu kutuyu açıyoruz.
    muro: aç emperyalist aç.
    ahmet çakar: 500.000 ytl çıkmasın bikini giyerim.
    rıdvan: 250.000 ytl çıkar.
    nonserviam: morpy 1: kafan güzelken entry girmeyeceksin.
    #3185448 (nonserviam, 24.03.2008 19:57)

© 2008 - uludağ sözlük

muro ve ceto nun var misin yok musuna katilmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muro ve ceto nun var misin yok musuna katilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muro ve ceto nun var misin yok musuna katilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» in love with a girl » optum kib bye » fuck » zekeriya beyaz » isra gulumser » yaslilik » ters miknatislasma » niccolo paganini » fueled by fire » claudio maldonado a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci