muri 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2756908 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 28.12.2007 09:19)

© 2008 - uludağ sözlük

muri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babam cok zengin benim » gigi la trottola » berguzar gokce korel » kocaeli » facebook u olmayan uuserlar » banu avar » masum anadolu aski » ulmer munster » dunyanin en yalniz canlisi » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » 1000 entry » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » agri » birbirine benzeyen sarkilar » jerusalemm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » kendini super seksi sanan erkekler » orijinalinden guzel olan coverlar » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » guldurgec » nevarki » gokhan zan in sakatlanmasi » milk cup » ben hep seni yazdim » genc fenerbahceliler » benim niye yok » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » istanbul » fenerbahce » cebe akan tukenmez kalem