murat mermer 

kapat
  1. haluk levent'in seslendirdigi yalan isimli parcanin soz yazaridir. resmi sitesi http://www.muratmermer.net 'tir.
    #229706 (capoeira, 10.05.2006 23:00)
  2. 2 yaz önce sarimsakli'daki tatilimizin her gecesinde dinlediğimiz, cambazmor ve otesinden daha güzel söyleyen kişidir.
    #521408 (csaz, 10.08.2006 14:03 ~ 14:06)
  3. 1998-99 yıllarında silivri'de amiral barda çıkardı grup mermer olarak. o zamanlar saçları kısa, temiz yüzlü bir çocuktu efendim. yıllar sonra görünce şaşayazdık arkadaşlarla. ayrıca yalan şarkısı ta o zamanlarda vardı. lakin daha yumuşak icra ederdi şarkıları o vakitler. şimdi fazla zorluyor sesini tarz yapacağım diye. canlı performansı süper olan kişi ayrıca.
    #3385742 (kedidirkedi, 12.05.2008 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

murat mermer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. murat mermer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu murat mermer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuzgun » discide aglamak » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » duyun u umumiye » chinese democracy » salvar » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » dayak yemeden once aglamak » tokatspor » hassas dislere sahip olmak » marmara 34 » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » stairway to heaven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nostaljik tramvayda aglamak » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi » japonyaca » samsun » yilanla poz veren manken » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » birak daginik kalsin » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » boslugabagislanansozler » beyaz kale » rename » jesus fucking christ » sensodyne » turk silahli kuvvetleri