murat belge nin taraf gazetesine gecisi 

kapat
  1. turk sat partisi yetkililerinin kanalturk'ü satmasından sonra medya dünyasında yaşanan bir diğer bomba gelişmedir.

murat belge ntv'de yayınlanan yazi isleri programında eski gazetesi radikal'i şu sözleriyle eleştirmiştir:

"Belki eski kafalı olabilirim; ama benim yetiştiğim zamanlarda gazete ya da dergi olsun, yayın organlarının bir meselesi olurdu. O meselenin anlaşılmasının, mücadele edilmesinin sözcülüğünü yapardı. Son zamanlarda yavaş yavaş bunlardan uzaklaşıldı."
    #3452167 (rikimikipiki, 26.05.2008 23:31)
  2. bu sayede ülkemizin liberalleri artık bir platforma tam anlamıyla kavuşmuş oldular. artık tek bir noktadan sesleri çıkacak bu ideologların.
    #3452276 (kisil, 26.05.2008 23:50)
  3. zaten aydın doğan'a hizmet etmesi pek de mantığa uymayan bir aydının vermiş olduğu yerinde karardır.

(bkz: ismet berkan da gelsin)
    #3452303 (bugulu atlas, 26.05.2008 23:54)
  4. vaka-i hayriye. sağlam, hakîki bir aydinın olması, durması gereken yerde mûkim olmasıdır, ki dünkü yazısında üstad da bunu ifade etmektedir; 'taraf olduğum için taraf'tayım', ifâdesiyle...
    #3630063 (squadron, 07.07.2008 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

murat belge nin taraf gazetesine gecisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. murat belge nin taraf gazetesine gecisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu murat belge nin taraf gazetesine gecisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zugurt tesellisi » osman bin halis » taksimetres kizlar » her sey insanlar icin » anton golotsutskov » los angeles clippers » kiz arkadasina bir hayvanmis gibi davranan erkek » al anood » ulker cikolatali gofret sevmeyen var mi » drama yollari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games