mundar ciger 

kapat
  1. kedinin ulaşamadığı ciğer için kullandığı tabir.
    #1204754 (berxwedan, 25.01.2007 15:16)
  2. (bkz: turkiye kupasi) **...
    #1204799 (darkerway, 25.01.2007 15:22)

© 2008 - uludağ sözlük

mundar ciger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mundar ciger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mundar ciger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adiyaman » supermassive black hole » max payne 3 fall to the dark » ana baba baci abi kardes gibi zall » aaal sozluk » addictive drums » heresy » temel bilgi teknolojileri » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » biz adanaliyik kebabi severik » south park izleyende gizli veletlik vardir » haski » discide aglamak » gumushane » sozlukte kufur edememek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » cronica de una muerta anunciada » drive » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » manisa » hepsi » aglamaktan yaslanmak » her gun okula giden ogrenci » utopik kiz » o yazar benim » langaza » kizlarin gotunu kaldirmak » yuha yani » hemfuckirhemsuurlutospaga » atesikus