mumi 

kapat
  1. ucuncu nesil caylak , ayni zamanda kardesim olur kendileri , su anda yan tarafta ne zaman yazar olacam diye inlemektedir...
    (kültürsüz dinazor, 21.12.2006 23:58)
  2. su saniye benim halimi belirten bi baslik..
    (MuMi, 21.12.2006 23:58)
  3. ucuncu nesil yazar. kendisine hoş geldin diyoruz ve alkışlıyoruz tüm izleyiciler olarak. *
    (fatal, 22.12.2006 14:52)
  4. 22.12.2006 tarihinde yazar olmuş yazar.*
    (larker, 22.12.2006 14:54)
  5. Sözlükte gelecegi parlak , kendine özgü türkcesiyle yazan hos bir yazar ayni zamanda komsum , arkadasim...
    (CitLemBiK, 22.12.2006 19:19)
  6. dünyada en cok kullanilan cocuk bezinin markasi...
    (MuMi, 22.12.2006 19:42)
  7. radyo uludag da geçen bir dialog ;

no promise-- ya bu dj dediğiniz canlı mı? yani insan mı onu söyleyin
    mumi---- canlı canlı evet insan

valla bu üzgün halimde beni neşelendiren insan başka ne diyebilirim ki..
    (no promise, 22.12.2006 22:18)
  8. nice mutlu yillara dediğim ve giyabinda sozlugun 1.yilini kutladigim yazar.
    (cagdas, 15.01.2007 12:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» inegol » i thought i knew it all » ciplak ayak araba kullanmak » insanin buyudugunu anladigi an » asla pes etme » grace is gone » recai kutan in yuzde 2 oy alip basariliyiz demesi » 01 ucu olan var mi » shantel » aidatli uyelik » recep tayyip erdogan » iki yabanci » kahve dunyasi » ne me quitte pas » ideoloji » aziz nesin » genelev » ozdemir ince » aritra » yanlis cikarilan gunahlar » karisini ozellestiren adam » arkadasinin gotune kompresor basma » gul » white queen » cengiz candar » converse giyebilme kurallari » sokak ortasinda erkek doven kadinlar » titre oligarsi parti cephe geliyor » preteen deathfuck a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa