mum yakarak romantik olacagini dusunenler 

kapat
  1. birbirlerini doğru düzgün göremiyorken nasıl romantik ortam oluşacağını düşünemeyen insanlar.
    #1822246 (olimbera, 26.06.2007 00:01)
  2. yangın çıkarmaları sonucunda hayatlarında unutulmayacak derecede romantik bir anıyla karşı karşıya kalacak kişilerdir.
    #1822266 (faaip de oiad, 26.06.2007 00:05)
  3. "türbede de yakıyorlar çok mu romantik oluyor?" sorusuyla köyüne dönecek insandır.
    #1826432 (lotbone, 26.06.2007 21:53)
  4. kişisel tercih...az görmek romantizm katarsa ..
    #1826442 (handushka, 26.06.2007 21:54)
  5. - aaaaaşkıııım, ne düşünüyosuuun ??
    + ...
    - yanan mumun güzelliğini di miii ?
    + ...
    - nasıl da kasvetli ve hoş, di miiii ???
    + ...
    - tıpkı benim gibi...hihihihi
    + ...
    - yaaaa...söylesene romantik erkeğim beniiim
    + ya...aslında bu mumu komple alabilir misin diye düşündüm birkaç saniye...
    - ha ? allah belÂnı versin senin puuuuuh...iğrenç herif, defol lan <çat>
    #1826450 (gothic evil, 26.06.2007 21:56 ~ 22:25)
  6. - macit.
    - efendim ruhum.
    - beni otomobillendir.
    - nasil olacak bu daha elektrik parasini ödemeyedik, mumla idame ediyoruz.
    - ben doksanlari özledim.
    - bende.
    #1826486 (mulayim, 26.06.2007 22:05)
  7. kadınlardır. yüzyılın yalanıdır. romantik momantik diye yediler bizi şimdiye kadar. ama çözdüm abicim ben bu işi. şimdi hatunun evine gittin. mumlar falan yanıyo, ışıklar sönük. loş bi ortam. kadının üzerinde seksi iç çamaşırları. sonra oldu ya yere lensini düşürdün. * aç bakalım ışıkları. aç bi aç aç! mum ışığındaki lokum gibi hatunun çıktı mı kırışıklıkları, selülitleri meydana florasan ışığında.ya ya! 20 yaşında gösteren hatun oldu mu sana 40. kapa ışıkları hemen kapa şimdi, tabii.
    #1826531 (parazit, 26.06.2007 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

mum yakarak romantik olacagini dusunenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mum yakarak romantik olacagini dusunenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mum yakarak romantik olacagini dusunenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cin » desti izdivaciniza talibim » odious mortem » senkronkaymasi » ask acisi ceken erkek » kara cahil » enerji cocuk » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » 3g » iphone3g » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » rambo » the richest man in bayburt » hizli okuma teknikleri » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa celaleddin pasa » apu nahasapeemapetilon » abd » yih yih » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » reverie harlequin forest » sakarya » chicco » huznun isyan olsun » almanyaca » allah abd yi krizle cezalandirdi » nazli ilicak » yavuz sultan selim agliyor » halayi biz cekeriz mala damat vurur » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba