mum gibi eriyorsun git gide 

kapat
  1. Mum gibi eriyorsun git gide, tükeniyorsun
    sabahleyin. Saçlarını taradığımda
    dağılıyorlar.
    Kolların beyaz şarap gibi apak.
    Kanser kozaları boynunda belirmiş.
    Pencerenin önünde mavi gökyüzü.
    Taş duvarda merhamet yok.

Bugün acı hissetmiyorsun. Tünüyorum
    yatağına ve karıştırıyorum kahve bardağını.
    Göğüslerinin sertleşmiş yerlerinde, yeşil dikişler
    morarmış yara izleri. Düşlere dalıyorum.
    Terk etmemişsin. Yaşamımın
    öteki yarısında da yanımda mısın?

Sevgili, yetmiş yaşın ruhu,
    ne diyebilirim ki? Selamlıyorum ışığı
    çünkü boz bulanık gözleri hâlâ sevi dolu.
    Enkaza dönmüş gövden yaşamakta.
    Bu iyi bir yol.
    Ve daha iyisi de yok.

*
    #1049351 (mulayim, 24.12.2006 17:07)

© 2008 - uludağ sözlük

mum gibi eriyorsun git gide başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mum gibi eriyorsun git gide ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mum gibi eriyorsun git gide nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akrostis » sevgilinin yaninda osurmak » uydu internet » hang on » kurtulus kayali » zeitnot » adilos bebe » imam in capkinlik yapmasi » gobekli tepe » ela gozlu insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci