multicolour 

kapat
  1. ing. çok renkli
    (pisikedi, 09.05.2008 04:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu » haci muro » dikkat abazan tehlikesi » flamenco turca » askerlikte son gun » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » disari cikmadan once tuvalete girmek » ordinary wizarding level » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » sony ericsson j220i » isitme engelliler icin seks filmi » yaran entryler » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » lumpenim koyunum itaatkarim » levis 507 » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » lahmacun cinayeti » rapidshare den nefret etme nedenleri » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » piknik tupu ruleti » sinirlenen babaya pinhani dinletmek » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » turban takan laik kiz » aydin fest 08 » domatesli pilav » guleycan » eren komurlu » children of bodom » kutu kutu pense a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa