mulkiye cuntasi 

1. demokrat parti iktidarının devrilmesi için büyük çaba göstererek sayısız eylem ve protesto gösterilerine katılan öğrencilerin ilerleyen yıllarda chp'ye katılarak chp içinde oluşturdukları ve aralarında deniz baykal'ın da bulunduğu muhalif gruba verilen isim.
    #3684599 (stratosfer, 18.07.2008 22:33 ~ 19.07.2008 04:20)
  2. bir de bunların "rahatsız" ve de "genç" olan "subay"lar vesiyonu vardır..*
    #3684614 (zeytuni, 18.07.2008 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

mulkiye cuntasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mulkiye cuntasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mulkiye cuntasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isparta » gaziosmanpasa » skibbe nin istifa etmesi » enderun sevgiler » bilecik » canlandi lan canlandi » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » chewbacca nin aslinda che olmasi » zorunlu gonulluluk » michael beasley » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » emmeli gommeli basliklar » dunyanin en cok kufur yiyen insani » ugur dundar » evlenmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » full cikista olmak » the beatles brotherhood » gokhan zan in sakatlanmasi » bir deniz gider bin deniz gelir » insan » girlfriend » shawn marion » izmir de carsaf giymek » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » kujata » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » icel » jeg » fighting force » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar