mulayim sert 

kapat
  1. korkusuz korkak filminde kemal sunal'ın oynadığı karakter.
    (kotu adam, 13.04.2006 13:34)
  2. (bkz: mulayim ters)
    (kotu adam, 13.04.2006 13:36)
  3. (bkz: bombacı mülayim)
    (mmtyvs, 03.08.2006 23:14)
  4. kendini bulamamış insan profili.
    mülayimim ama sertim de...
    kadınım ama erkeğim de...
    zenginim ama fakirim de...
    (bkz: kimim ben)
    (bkz: kalk gidelim ile bok yeme otur)
    (sıçtırtma lamasına, 03.08.2006 23:15)
  5. raporlarda ismi mulayim ters le karışan kişi
    (chuck schuldiner, 03.08.2006 23:16)
  6. (bkz: bomban olayım mulayim patlat beni)
    (warheart, 03.08.2006 23:28)
  7. http://www.youtube.com/watch?v=6juWtEI_V0c + *
    (mulayim, 06.11.2006 18:14)
  8. milletvekili adayı olsa kesinlikle oy vereceğim şahsiyet.
    (uykaf, 23.07.2007 02:22)
  9. bu filmde raporların karıştığından mülayim sert'e öleceği söylenmişti. asıl ölecek adamsa* yaşlı bi adamdı. doktor bu adama 100 sene daha yaşarsın fılan diyordu, der demez adam ölmüştü.
    "hayır! ölemezsin bu tibba ihanettir." gibi bişi diyodu*. daha komiği hasta bakıcı napalım bu adamı diyince atın çöpe gitsin diyodu aynı doktor.
    (drankmus, 24.07.2007 14:19)
  10. soyadıyla çelişen, ironik ve mülayim insan.
    (stewie griffin, 24.07.2007 15:06)
  11. nam i diger bombaci mulayim; korkusuz korkak filminde kemal sunal tarafindan, essiz benzersiz olarak canlandirilmis essiz karakter.

mulayim ters ile dosyalari karisinca, 4 milyon ytl yi, 2 milyon kredi ile sak diye kenefe baglayip, niye 7 ay vadeli kredi aldigini soran kisiye de, "mesleki sir soylemem" demistir.
    (faidelibilgi, 04.01.2008 18:24)
  12. zamanında babamın; silik ve ezik kişiler için kullandığı;
    (bkz: adın ne, mülayim, sert olsa ne yazar) repliğini hatırlatan isim.
    (spectr, 04.01.2008 18:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alternatif vodafone reklam replikleri » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » elektra » konusunca error veren kadinlar » justine henin » zorbey » turban takmayan erkek bizden degildir » aforizmalar » denizi duyuyorum yine » kadinin sessizligi » ursula k le guin » banana joe » no woman no cry » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » elizabeth i » soruya soruyla cevap vermek » turhal in tarihi eserleri » styx » oryantalizm » basliklari alt alta okumak » kin » kotu kizlarla flort rehberi » kamasutra bir spordur » vurursa gol olur » zorda kalinca beraber olan kadin modeli » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » huseyin uzmez » acele bir degisime ihtiyac duymak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa