mulayim bey finans 

kapat
  1. paraniza para katar sloganiyla hizmet veren banka. bu slogan bir yerlerden tanidik ama hadi neyse *.

duyumlarimiza gore zall parasini oraya yatiriyormus.

edit: 10 subat 08'de mulocum tarafinda ukte olarak verilmisti bu baslik.
    #3491292 (limon cicegi kolonyasi, 04.06.2008 08:57)

© 2008 - uludağ sözlük

mulayim bey finans başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mulayim bey finans ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mulayim bey finans nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gelin damat fotograflari » ac dersen acarim christina aguilera » sufjan stevens » death and all his friends » soul » monday bloody monday » teknik ogretmen » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » turkler ve uzayli atalari » sarhos » pile » forseti » please please me » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » ana baba baci abi kardes gibi zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » balm » 30 kg dashakli adam » turkcell in odedigi reklam ucreti » bana sen lazimsin » kisiligini oturtamamis ozenti insan » karpuz getir yiyeyim » immanuel tolstoyevski » ifrit » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » vat di fak is goin on men » msn de aglamak » limanla kavgali isyankar kaptan » yazarlarin korkak olmasi » atilim universitesi » uludag sozluk moderasyonu