mukoc 

kapat
  1. sözlüğe iyi bir başlangıç yapmış suser.

(bkz: ilk entrin ben olayım dedim)
    (arjen robben, 24.01.2006 21:05)
  2. sevilesi komik tarzı var. muhabbet getireceğini umuyor ve bekliyoruz.
    (liberty, 24.01.2006 21:07)
  3. sözlüğün sahibinin şanssız ev arkadaşı
    (mukoc, 24.01.2006 21:08)
  4. iğrenç insan
    (mukoc, 24.01.2006 21:12)
  5. birinci sözlük yılını kutladığımız yazar.
    (thedewil, 15.01.2007 00:07)
  6. birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...
    (ismini vermek istemeyen yazar, 15.01.2007 00:07)

© 2008 - uludağ sözlük

mukoc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozluk okuma yazma dersleri » tencere yuvarlanmis kapagini bulmus » opusurken sevgili tarafindan ucurumdan itilmek » besinci siniftan sonra ogretmene hocam demek » koyun baba koprusu » kezban hatemi » politika » ergun babahan » hazreti dememek ayipsa hz yazmak ayip degil mi » icimizdeki hayvan » cesitlemeli korku » kagittan turna » petrus aalberse » travian » uzerinden gecmeyen bir ben kaldim » nail polish » h » merakli melahat » karizmatik cevaplar » arkan in kaplanlari » bertug cemil » annenin olmesi » bir tabu olarak ataturk » bkz ayarcilari » sakalli edi » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » ulan gene mi ruya be » last fm » f3 » hayati tespitler » tiki » yumusak agizli » alternatif vodafone reklam replikleri » kalahimari » sampiyon belli ikinci kim » yasamin ucuna yolculuk » diego armando maradona » sikmaya baslayan sozluk jargonlari » yaran sorular » ateist insanlarin suc islemeye olan yatkinligi » simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek » sakal » nevada » it s not true » amanda gray » magdalena abakonowicz » musluman olmak » inverter » turklerin islamiyeti kabulu » icimdeki fener aski bambaska a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa