mukemmeligimi mutevaziligime borcluyum 

kapat
  1. sanal ortamda gördüğüm en iğrenç kendini beğenmişlik mottosu. açıkça bir ironidir. genç/yaşlı, kadın/erkek, kız/oğlan mutlaka bir yerlerden duyar bunu. etkisine girenler hemen gidip kişisel ileti vesaire yaparlar. bu sözü kullananlar kötüdür, mükemmel değillerdir üstelik mütevazı da değillerdir.
    #3332274 (7th son of a 7th son, 28.04.2008 22:25)
  2. (bkz: sen ne pis adammışsın arkadaş)
    #3332290 (cehennemi kundaklayan, 28.04.2008 22:28)
  3. "mukemmellige bir adim uzaktayim, bir adim geri atsam mukemmel olacagim" diyebilen bunyelerden bir level fazla mutevazi olanlarin kullandigi mottodur.
    #3332326 (oneydilan, 28.04.2008 22:34 ~ 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

mukemmeligimi mutevaziligime borcluyum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mukemmeligimi mutevaziligime borcluyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mukemmeligimi mutevaziligime borcluyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dolu tuvaletteki adamla goz goze gelmek » buyumus de kuculmus cocuk diyaloglari » cankan » newid » bebek okan » www dosya tc » yezidi » mevlana » ulkucu biyigi » sinekli bakkal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games