mukemmele yakin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mukemmele yakin olmak
  2. reklamda mukemmele ulasmak
  3. en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak
  4. siz de bir mum yakin
  5. can a yakin
  6. yakin yol
  7. en yakin
  8. yakin cag
  9. yakin
  10. akla yakin

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bingol un tarihi eserleri » alternatif spam mail senaryolari » mister eko » benimle evlenir misin » chatin » ureten biziz yoneten de biz olacagiz » la wally » sigara yasagi » reamonn » hz muhammed in cinsel hayati » sey » kral tv 2008 video muzik odulleri » insan mal olmasin » dugunde gelinlik giydirilen kiz cocuklari » red soldiers » faati » portakal » fitre olarak akil fikir vermek » diego alfredo lugano moreno » uzay gemisi isimleri » maclarda tezahurat etmeyi bilmeyen insan modeli » cerh » wba » birinin kanina girmek » en salak mankenler » kocaeli » ben hic asik olmadim » centro cikolatali gofret » sakaryaspor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa