mukaddes 

kapat
  1. ulu, kutsal
    #306330 (hidrojen, 03.06.2006 02:02)
  2. kadın ismi.
    #588986 (goddar, 29.08.2006 20:30)
  3. her mahalle de bir tane vardır mukaddes hanım teyze
    #589034 (compassrose, 29.08.2006 20:41)
  4. dördüncü nesil yazar. *
    #2614372 (finally free, 21.11.2007 17:04)

© 2008 - uludağ sözlük

mukaddes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mukaddes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mukaddes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozlemek » yakisikli gosteren ayna » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » robert garcia » cehennem » gerizekali sevgilim » sozlukteki bolucu patlamasi » tal ben haim » gulum » elimde olsaydi » kadin aldatirsa » anton szandor lavey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » you are beautiful » ganser sendromu » homeostasis » discover channel in marmaray belgeseli » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » cetvelle penisin boyunu olcmek » popstar alaturka » faik turun » bl » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » psikojen koma » ejekulasyon » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » damardan giren eski sevgili