mujux 

kapat
  1. canımda bir yerde, en yaşanılası yerde, enlerin içindeki gönül bahçemin en değerli ve yegane tek sakini..
    #2110406 (bergusad, 11.08.2007 02:46)
  2. lakin ilk satırda olmak isterdim ama... * *
    #2110413 (bergusad, 11.08.2007 02:47 ~ 02:49)
  3. yeni bir dördüncü nesil yazar. "hoşgelmiş"i en bi hak edenlerden böyle. on numara yemek yapar. süper kahve falı bakar. neticede vesselam; candır ciğerdir bir nevi. * *
    #2113574 (don santino corleone, 11.08.2007 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

mujux başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mujux ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mujux nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polis » mateja kezman » buruk seks » sendika uyesi diye isten cikarilan isciler » baba olduktan sonra soylenen ilk sozler » oldboy » birader » recep tayyip erdogan in evlere telefon etmesi » safak sezer » gaza basmak sucsa sucluyum hakim bey a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci