mujj 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2645541 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 30.11.2007 08:41)
  2. sürekli açtığı başlıklarla karşılaştığım, içimden "sen yenisin galiba" dediğim yazar. *
    #2646578 (guapo, 30.11.2007 15:03 ~ 15:07)
  3. msn'de kullanılan alternatif öpücük efekti.

digerleri için;

(bkz: mucak)
    (bkz: mujka) *
    (bkz: muju) *
    (bkz: mucakkas) *
    #2646586 (MeLaNKoLiK, 30.11.2007 15:07)
  4. anladığım kadarıyla humyolu bir yazar.
    #3054183 (Nexagon, 24.02.2008 23:40)
  5. pek sevdiğimiz bir arkadaşımızın doğum gününde tanıştığımız; sıcak tavırlarıyla, güler yüzüyle ve hoş muhabbetiyle sevgimi kazanan yazar, aynı zamanda arkadaş kişisi. * ismini duyuyordum sık sık ve merak ediyordum demek ki o güne nasipmiş, hani bazı insanları görür görmez kanınız ısınır ve dersiniz ya ''kalbinin temizliği yüzüne yansımış'' die, müjj'de öyle... kendileri tanıştığıma pek bir memnun olduğum ve saç renginin çok güzel olduğunu belirtmeden geçemiyeceğim kişidir efendim. *
    #3328548 (ogzi, 28.04.2008 00:43 ~ 00:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

mujj başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mujj ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mujj nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mujj. Copyright of the articles are belong to their authors.

» danone nim nim nim » zonguldak karaelmas universitesi » skolastik dusunce » lezce com » magnum un cekilisle lamborghini vermesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » sicarken orgazm olan adam » emesen » sicarken orgazm olan adam » sozluk yazarlarinin kredi karti numaralari » ahmet atakan » bullshit » bos teneke cok ses cikarir » yuksek atlama » askerde yazici olmak » anka kusu » 6183 amme alacaklari tahsil kanunu » dost istersen allah yeter » istanbul fm » dar paca kot giyen kizlar » her gun popo ustune dovme yapan dovmeci » seytani neden yakmadin cehennemin varsa senin » 2009 formula 1 sezonu » benim adim selo ben cok uzaklardan geldim » darth maul » kutuphanede tanisilan kizla delice sevismek » ugur arslan » transistor » minna no nihongo ile japonca ogrenmek » kilometrelerce uzaktaki birini sevmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » shaman s blues » tosun pasa » minaharker » sevgilisi olan bir kadina bile bile yazan erkek » velvet revolver » atm kulubelerinde yatan insanlar » chat up » ilkokuldaki zengin cocuk » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » arti oy alma yontemleri