muhtacim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gitme sana muhtacim
  2. sana yine muhtacim
  3. nefes gibi muhtacim sana
  4. gitme sana muhtacim gozumde nursun

© 2008 - uludağ sözlük

muhtacim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muhtacim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muhtacim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bunu yapan turktur dedirten olaylar » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » full cikista olmak » liege » hepsi » yazarlarin korkak olmasi » chicco » azimle sican mermeri deler » cebit bilisim eurasia 2008 » sozlukte kufur edememek » sozlukte gay var » moldovya » mustafa denizli » balkan kupasi » shawn marion » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » 1000 entry » efes dark » sualtu housing » omer muhtar » yalnizliktan korkan insan » yaz demedim » seray sever » grand theft auto iv » kolbasti » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » back to you » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » fanatizmin hastalik haline gelmesi » osman batur