muhammed yunus un nobel baris odulunu almasi 

kapat
  1. gecikmis hadise, muhammed yunus gibi bir zatin odulunu boyle gec almasına hala anlam verebilmis degilim.
    kendisi türkiyeye 2003 yılında gelmiş ama kendisine gereken desteği bulamamıştır.

(bkz: muhammed yunus)
    #736146 (merakli, 14.10.2006 14:46)
  2. yoksullukla mücadeleye büyük yardımı bulunmuş ve muazzam miktarlarda yardım toplamayı başarmış muhammed yunus'un nobel barış ödülüne layık görülmesidir. geç bile kalınmıştır. karanlığa küfretmek yerine bir mum yakmaya çalışan insanlardandır muhammed yunus ve bu ödülü sonuna kadar haketmektedir. kurduğu graamen bank ile bu tarihe kadar yoksullara yaklaşık 5.6 milyar dolar koşulsuz kredi sağlamış ve dünya'nın dört bir yanında yoksulluk belası ile savaş vermiştir.

küresel eşitsizliğin çok derin olduğu ve yoksulluğun kol gezdiği günümüz dünyası'nın böyle insanlara çok ihtiyacı vardır.
    #736176 (InsomniaC, 14.10.2006 14:55)
  3. kendi bilmez bir kaç demokrasi ve özgürlük budalasına tokat niteliğinde kazanılmış ödüldür. çünkü, muhammed yunus un savunduğu gibi islam dini nin kendisi demokrasi ve özgürlük dinidir. *
    #736219 (cennetten kovulan, 14.10.2006 15:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

muhammed yunus un nobel baris odulunu almasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muhammed yunus un nobel baris odulunu almasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muhammed yunus un nobel baris odulunu almasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about muhammed yunus un nobel baris odulunu almasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.