muhammed said el sahaf 

kapat
  1. irak'ın eski enformasyon bakanı.*
    #346909 (wolfshade, 15.06.2006 04:19 ~ 04:20)
  2. hava saldırıları altında kameralar karşısına çıkıp basın toplantısı yapan,bush efendi'nin izlerken çok gülüyorum komik adam dediği,baas iktidarının en sevimli bakanı.
    #1352945 (firtina, 26.02.2007 23:55)
  3. Amerikan Ordusu Bağdat Havalimanı'na girdiğinde "Bağdat Havalimanı'na girdikleri doğru ama bu gece şok baskınla onları püskürteceğiz" diyen. Söylemlerinden çok söyleyiş tarzı ile dikkati çeken. Tek başına ABD ile psikolojik savaş veren kişidir.
    Savaş sonunda yakalanmış ve bir kaç ay sonra saçları bembeyaz olarak serbest bırakılmıştır.
    (Sadece onun değil Saddam'ın da saçlarının kısa bir sürede beyazlamasının sebebi çektikleri çileden çok genç ve diri gözükmek için saçlarını boyatıyor olmalarıdır.)
    #2532947 (olursem beni sana gomsunler, 29.10.2007 17:21)
  4. şu sıralar bir haber kanalında yorumculuk yapan ırak eski enformasyon bakanı..
    #3682644 (pergamon, 18.07.2008 15:38)

© 2008 - uludağ sözlük

muhammed said el sahaf başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muhammed said el sahaf ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muhammed said el sahaf nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rapper ninja » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » afyonkarahisar » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » 13 ekim 2008 » suleyman akdi » icel » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » 12 gun tuvalete cikmamak » rui jordao » turkiye de devlet teklif ediyormus » azadiya welat » her gun okula giden ogrenci » zurna » onurkul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ultra emperyalizm » secimler oncesi abd den icazet almak » unlulerin kisisel iletileri » ahmet yildiz olmedi » acliktan aglamak » kizlarin gotunu kaldirmak » dolmusta aglamak » birbirine benzeyen sarkilar » brothers of the lame » bilecik » ville laihiala » moskova » medariiftihar » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » galatasaray dan nefret etme sebepleri