muhalifsalatalik 

kapat
  1. yeni bir yazar, komik de bir nicki var. *
    #3636636 (mykalkan, 08.07.2008 13:35)
  2. nicki gibi hıyar çıkmamasını temenni ettiğim, yeni bir yazar. işin esprisi, hoşgelmiş..
    #3638242 (BiRumuzumBileYok, 08.07.2008 19:24)
  3. hoşgelişler ola dediğim yazardır. kendisi nobele adaydır. en iyi arkadaştır. * bazı bazı o da tamam anladım der geçer. lakin çemkirdiği de yok değildir. ideolojilerinin peşinde olan bir gençtir. güveniyle beni şaşırtmıştır. fotoğraflarına ve kendine düşkündür. egoisttir. lakin pek yardımseverdir. 1. 80 lik selvidir. saygılar, sevgiler.
    #3641076 (bilmemsufeleginbendenesivar, 09.07.2008 12:27)
  4. muhalif maydanoz OLSA DA YAKIŞIRMIŞ HANi DiYEBiLECEĞiMiZ YAZAR KARDEŞ.*
    #3641082 (ParaNtez, 09.07.2008 12:30)
  5. kendi yağıyla kavrulan bir sözlük ararken kendini bu dağlarda bulan, 180 boyunda k.rengi gözlü (ormanda yeşil), siyah saçlı, 43 ayak nolu, zarif, inadım inat, en sevdiği yemek pilav olan, bol bol ıspanak yemesine rağmen kasları temel reis gibi olmayan, futbolda ve hayatta sol açık oynayan, 2. gününde cezası nedeniyle 5 gün çaylak olan, gözleri miyop olan, karnı devamlı ağrıyan, en çok vakit geçirdiği mekan tuvalet olan, salatalığı hormonsuz ve soymadan da yiyebilen, karadeniz sularında kulaç atmayı pek seven, üçgen vücutlu, sürrealist, yatağın tersinden kalkmayan bartınlı yazardır.hoşgelmiş deyenlere o da hoşbuldum der.
    #3645465 (muhalifsalatalik, 10.07.2008 13:03)
  6. an itibariyle çağrısına uyduğum insandır. kendisiyle maskelerin ardından az biraz konuşmuşluğumuz vardır. * aldığım duyumlara göre iyidir, hoştur.
    #3648566 (oceanland, 10.07.2008 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

muhalifsalatalik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muhalifsalatalik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muhalifsalatalik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran baslik yonlendirmeleri » chopped in half » ataturk temali imsakiye » muhafazakar demokrasi » akp nin her seyi ozellestirme meraki » mustafa » dis beyazlatma » yayla yollari » neden kucuk kizlar orospudur » gears of war 2 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games