muhafakazarlik kisvesi altinda yobazlik yapmak 

kapat
  1. muhafazakarlik halkca daha cok benimsendiginden, bu kelımenın anlamını kaydırmaya ve yobazlıkla esıtlemeye calısmaktır. yobazlık yapılır, ya ben muhafazakarım ne var denir, boylece iki uc yıl sonra muhafazakar olan herkesin bu sekilde davrandıgı sanılır olmayanlar tarafından. muhafazakarlara cephe alınır. aslında muhafazakar olanların arasında yobazlar uc bes kisidir, ancak bu kelimeyi ele gecirmislerdir artık. ve sen muhefazakarlıkla savasarak bu oyundan haberi olmayan muhafazakar vatandasları da karsına alırsın. basarılı bır taktıktır. ne olmustur, canım muhafazarlık, kalbi temiz ve aslında ataturk'cu muhafazakarlık, kara yobazları tanımlıyor olmustur.. habersız cogunlugu aynı baslık altına toplamayı,sayıca daha cok gorunmeyi basarmıslardır, ama aslında degildir, onlar sadece ve sadece yobazdır.
    #3725370 (atgmuls, 26.07.2008 19:31 ~ 19:33)
  2. en tehlikeli, en çabuk sirayet edebilen hastalık çeşitidir. allah korusundur efeem.
    #3725384 (gulce, 26.07.2008 19:33)
  3. (bkz: aferin iyi düşünmüssün)
    #3725389 (bilgehan, 26.07.2008 19:34)
  4. (bkz: bütün muhafazakarlara yobaz demek)
    #3725405 (happylover, 26.07.2008 19:38)
  5. (bkz: muhafakazarlik kisvesi)
    (bkz: aferin lan cok iyi dusunmussun)
    #3725440 (tu kaka bana, 26.07.2008 19:48)
  6. entry niz başlığın sözlük içindeki durumu ile ilgili olduğundan siliniyor mesajı ile karşılaşacak olsam da yazıyorum. karşılaşmamak için tedbir tanım: muhafazakar ım deyip içten içe yobaz olmaktır ki burada ki milliyetçi muhafazakar ben oluyorum.

ne ulan bu sözlükte meşhur olma merakı. hadi zamanında ülkemizde nez ile başlayan götü başı açıp ünlü olma modasını anlarım çünkü onlar ünlülükleriyle para kazanıyorlar ama bu sözlükteki popüler olma hevesini anlamış değilim. bu işi para karşılığı mı yapıyorsunuz arkadaşlar. sözlüğün anası mı çok güzel yoksa biz de mi bi tadına baksak?

edit: vurun lan, daha çok vurun. mazoşist takılalım bu gün.
    #3725492 (hidden feelings, 26.07.2008 20:03 ~ 20:08)
  7. ataturkculuk kisvesi altinda boluculuk ve benzeri hayirli isler yapmak gibi bir sey galiba.
    #3725525 (traktor, 26.07.2008 20:12 ~ 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

muhafakazarlik kisvesi altinda yobazlik yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muhafakazarlik kisvesi altinda yobazlik yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muhafakazarlik kisvesi altinda yobazlik yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yagmurda islanmis mese odunu » ninni » sevda yuklu trenler bos raylarda gezerler » araplarin pendikspor u satin almasi » avsa » yumusak g vitamini » lan kelimesine bayilan yazar » karanliklar icinden gun dogar ya aniden » ozgur birlik » converse giyen komunist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games