muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi 

kapat
  1. açıklaması zor bir durum. ama her gün her sabah bu durumdan $ikayetçi olan ben artık bıktım karde$im. elimi avlıyor klavye ba$ında, misal an itibariyle klavyenin ba$ında yazımın bitmesini bekliyor ve bu yüzden cümlemi bitiremiyorum resmen. çünkü mousa elim gittiği anda elimin üstüne çıkacak ve bitarafını elime sürtmeye çalı$acak.
    zaten bi ku$un bile manyağı bulur beni, ben de insanım lan, ben de insanım. ($uanda bana bakıp lülülü ötüyor böyle elimi istiyo bariz. b.k yesin ipne. böhühü.)
    #3403362 (sidikli, 16.05.2008 06:54 ~ 13:40)
  2. "kimin eli kimin şeyinde" nin tam tersi bir durum.
    #3403402 (masterboy, 16.05.2008 07:46 ~ 25.09.2008 02:46)
  3. "tecavüzcü coşkuş" (evet doğru tahmin ettiniz)
    #3403414 (ditty, 16.05.2008 08:03)
  4. (bkz: kuşlardaki bastırılmış cinselliğin patlaması)
    #3403455 (uvjb, 16.05.2008 09:02)
  5. muhabbet kuşlarında uzantılı bir organ bulunmadığı için suç teşkil etmeyecek durum.
    #3403459 (karin, 16.05.2008 09:04)
  6. bütün muhabbet kuşlarından görülen durum. Kendilerini bir yere sürtme çabasındalar. tamam anlıyoruz iç güdüsel falan ama sinir bozucu bir durum.
    sırf bu sebepten vakti zamanındaki muhabbet kuşumu salıvermiştim özgür doğasına. Onla mı uğraşıcam lan ben!
    #3403460 (Seytanin Fisildadiklari, 16.05.2008 09:06)
  7. özellikle evde yaşlı misafir varken, herkesin gözü önünde en ihtiyarının eline konup kıçını ritmik hareketler ile sürtmesidir.
    o ihtiyar genel de bunu oyun sansa bile diğer ev halkı gerçeği bilmekte ve utancından kıpkırmızı olmaktadır.
    #3403465 (grafikirimgeldi, 16.05.2008 09:11)
  8. kanuni bir yaptirimı olmayan, olsa bile ha kafeste kalmış ha damda kalmiş oldugu için hammurabi kanunlarinin devreye girmesi fevkalade iyi olan durumdur.

gelgelelim ki bu cezayi uygularsaniz hayvan haklari dernei ile basınız derde girer ve 'muhabbet kusuna tecavuz eden sapık' gibi posta gazetesine sürmanset olabilirsiniz.

vel hasıl-ı kelam dağda kereste kesip kuş beslemek kafeste fevkalade pardoks bir durumdur. siz balik besleyin huzur içinde kalin.

(bkz: muhabbet kusu dedik başbelasi cikti)
    #3403466 (mulayim, 16.05.2008 09:12)
  9. acilen ibby'ye evlendirme dairesine götürülmeli ve yıldırım nikahı ile evlendirilmelidir.
    yoksa daha sonra ayı adam, fil adam, kurt adamdan sonra bir de muhabbet kuşu adamımız olmuş olur.
    rezil olmayalım dünyaya. lütfen
    #3403468 (uvjb, 16.05.2008 09:14)
  10. aylarca ürkek durup insanlardan kaçan kuşunuzun bu olayı keşfetmesiyle bir anda dost canlısı oluvermesi ile sonuçlanan durum. bu tip kuşların libidosundan faydalanıp bir iki yavru çıkarırız umuduyla yanına bir dişi almaya kalkmanızı tavsiye etmem, zira psikolojileri bozuk oluyor böylelerinin, dişiyi dövüp yine elinize çıkıyorlar.
    #3403501 (kamasutra denedim begenmedim, 16.05.2008 09:34)
  11. tecavüz edilmeden, hatta kendi isteğiyle bile cinsel ilişkiye girmeden yumurtlayabilen bir kuşun yaşadığı durum kadar vahim ve komik bir durumdur. ne manyak kuştu ama! ölümü de böyle komikti ama. yine bir sabah günlük yumurtasını bırakırken -tıpkı bir tavuk gibi- poposunda kalıvermiş yumurta. ve çıkartamayıp kus cennetine doğru kanatlanmıştır kendisi. toprağın bol olsun fıstık.* kalbimizde yaşıyorsun.
    #3551103 (maydonez, 17.06.2008 20:10)
  12. bunların birde ayağa tecavüz girişimlerinde bulunan versiyonu vardır. kafesi boylayana kadar bıkmadan saldırılarına devam eder.
    #3558852 (jaspe, 19.06.2008 18:47)
  13. genelde elin başparmağını hedef alır ve orgazm olduklarında ağızlarından kuş yemi benzeri bir şeyler çıkartırlar. bu evrenin son saniyelerinde her ne kuvvetle elinizi sallayıp kuşu fırlatma girişiminde bulunsanız da zevk durumundaki kuşcağız, elinizi bırakmaz. misafir önünde yapmasından daha vahim olan bir diğer durum bunu 'ay ne şeker bi kuş, çok ta canayakın elime geliverdi' diyen misafire yapmasıdır. utanç verici ve bi o kadar da komik bir hayvansever tecrübesi...
    #3681858 (sfenks, 18.07.2008 13:15)
  14. "rahmetli mıstık, seni çok özlüyorum" gibi cinsel olarak aynı hazzı bir başka erkekde bulamamış bir bayanın özlem dolu, psikolojik masturbasyonudur. olaydan zevk alındığı kuşun işe başlayıp, orgazmına kadar devam etmesine izin verilmesinden anlaşılmaktadır. tecavuz değil bariz kuşa vermektir. ulan eline konuyor eleman elini beceriyo, ve sen hala elinden onu atmıyorsan, kuşa tecavüzcü demektense, bir erkek arkadaş bulma zamanın gelmiş kızım senin temalı önermelerimin sebebi vahim durum.

(bkz: ooo hayır mıstık hayır lütfen bu gece olmaz)
    #3682048 (ironny, 18.07.2008 13:57)

© 2008 - uludağ sözlük

muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatar » che » radyo sol » spor tirmanis » ciplaklar kampi uyari levhalari » scurtel » kitabevi » necrofili » tip fakultesi ogrencisiyim » kelime salatasi » life in technicolor » ben aslinda hayata kiziyorum ya » kadinlarin her seyi hatirlamalari » askerlerin siyasette basarisiz olmasi » haluk bilginer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gidiklanma » almanya da yasayan turkler » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » ilkokulun vazgecilmezleri » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » izmir bilir ya » othello » aydogan babaoglu » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » es eksi iki » telefonda nasilsiniz diye sormak » beyaz show » asfalt osman » ozlemek » vignette