muhabbet bagina girdim bu gece 

kapat
  1. şarkıdır kendileri pamela son albümü (bkz: cehennet) te coverlamıştır süper olmuştur helaldir alkışlamak gereklidir pamelanın sesine çok yakışmıştır.
    #520143 (daksin, 10.08.2006 02:16)
  2. pamelanın iç gıcıklayıcı bir ses tonunda söylediği şarkıdır ama güzel söylemiştir.Enstrumanlar biraz daha canlı olsa daha güzel olurdu.
    #520253 (aquarius, 10.08.2006 03:04)
  3. sadettin kaynak'ın bir eseridir. pamela nasıl söylemiştir tartışılabilir ama lisede türk sanat müziği korosunda söylerken coştuğumuz coşturduğumuz (sanki bu tartışılamaz der gibi oldu ama değil. o dönem dinleyenler bulunursa tabi ki tartışılınabilinir *) çok güzel bir şarkıdır. sözleri de şöyledir:
    Muhabbet bağına girdim bu gece
    Açılmış gülleri derdim bu gece
    Vuslatın çağına erdim bu gece
    Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş

Ararım , ararım,ararım seni her yerde
    Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde

Açıldı bahtımın gonca gülleri
    Gönül bağında öter bülbülleri
    Aşkıma sarayım tüm gönülleri
    Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş

Ararım,ararım,ararım seni her yerde
    Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde
    #520402 (somuncu, 10.08.2006 04:45 ~ 11.11.2006 12:33)
  4. şevval sam sek albümünde seslendirmiştir,dolaptaki rakı dile gelir,çıkar şuradan beni..
    #1370940 (ahirimsensin, 03.03.2007 21:53)
  5. şevval sam'ın klasik haliyle sek isimli albümünde çok çok güzel yorumladığı,
    nilüfer'in yıllar yıllar öncesinde (nilüfer 79 albümünde) arabesk'e yakın bir düzenlemeyle yine başarılı bir şekilde yorumladığı,
    en sonsa pamela spence'in cehennet isimli albümünde, rock versiyonuyla karşımıza çıkan ve güzel de bir klip çekilen oldies&goldies kategorisinde bir şarkı.

klip için; (bkz: http://www.youtube.com/watch?v=iZXIo_k-POQ +)
    #1373713 (leggare, 04.03.2007 17:56)
  6. (bkz: muhabbet bagi)
    #1373753 (serbest radikal, 04.03.2007 18:06)
  7. sadettin kaynak'ın peygamber efendimiz; muhammed (s.a.v)'ı rüyasında gördüğü gecenin sabahında yazdığı şarkıdır. sözler, efendimiz'e yöneliktir.
    #2437316 (jadeh, 07.10.2007 00:05 ~ 18.06.2008 18:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

muhabbet bagina girdim bu gece başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muhabbet bagina girdim bu gece ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muhabbet bagina girdim bu gece nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about muhabbet bagina girdim bu gece. Copyrights of the articles are belong to their authors.