mugla zencileri 

kapat
  1. evet gerçekten var böyle birşey, tv'de bir ara çok çıktılar, bir çoğu osmanlı zamanında mısır'daki osmanlı paşalarının (efendilerinin) yanında buralara göç eden insanlar.
    #833468 (kerameti kendinden menkul, 08.11.2006 23:49)
  2. (bkz: we're all black when the lights go out)
    #833494 (brujita, 08.11.2006 23:54)
  3. fethiye civarlarında köyleri bile vardır bu insanların. bir çoğu sudan kökenlidir. pek sevimlidirler. herhangi bir ege köylüsünden çok ayırtedilemezler, tek farkları renkleridir.
    discovery channel'in bir sloganı vardı, sanırım şöyleydi: "kültür ile ulaşmak, çeşitliliği kutlamak"...
    #833506 (lync, 08.11.2006 23:56 ~ 23:57)
  4. muğla nın sahil kesimindeki plajlarda güneşlenmekten zenciye dönmüş kişilerdir. kışın solaryuma giren yurdum kişisi, yazın da güneşin sıcağıyla kararmakta, kararmakta, kararmaktadır.
    #1304439 (sophie, 14.02.2007 20:39)
  5. özellikle dalaman ve köyceğiz civarına yerleşmiş insanlardır.
    #2588875 (shinoda, 14.11.2007 02:46)
  6. türkçeyi gayet düzgün telaffuz etmeleriyle, egeli olmayan birini epey sasırtabilecek olan insanlardır.
    #2588907 (mystery, 14.11.2007 03:16)

© 2008 - uludağ sözlük

mugla zencileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mugla zencileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mugla zencileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi oy almak » you fucking fat boy » gullibly » rakiyla vaftiz edilen velet » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » please please me » persepolis » jerusalem post » otobuste sikisip bayginlik gecirmek » tanri nin olmadigi yer » sirraid » zall asana zall asana mendilini » fenerbahce » elveda rumeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » artvin » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » remake » gossip girl » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » alvin ailey american dance theater » mental map » emule de aglamak » yaratici fenerbahce taraftari » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » kayseri » mustafa denizli » agzi dolduran gulme efektifi