mugla nin tarihi eserleri 

kapat
  1. Muğla kenti ve çevresinde olan eserler.

... ulucami
    ... kursunlu camii
    ... seyh camii
    ... pazaryeri camii
    ... sahidi camii ve seyhi sahidi mezari
    #3387883 (arabam var, 12.05.2008 16:36)
  2. yüksek ev kiraları.
    *
    #3387893 (norvecli balikci, 12.05.2008 16:38)

© 2008 - uludağ sözlük

mugla nin tarihi eserleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mugla nin tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mugla nin tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinop » sevil aki » polemik yapilabilecek entryler » ferhat » yandex » brokerx5 ya da mustang » tudeh » dunyanin en yalniz canlisi » basak parlak » taraf » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » elektronik diskoteknostronik » mamma mia » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » grand ekinoks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jack krauser » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » fener sozluk » acliktan aglamak » acarlar bp » turk aile yapisi » abd yi destekleyen yazarlar » iran » incek » south park izleyende gizli veletlik vardir » one way ticket » bana fenerbahce mi geri verin » ikimizin yerine » hayatta anlik mutluluk veren seyler » key largo