mugla dumlupinar ilkogretim okulu 

kapat
  1. anasınıfını okuduğum okul. *
    muğla merkez'de bulunan 1899 yılında kurulmuş olan okul.
    #4050953 (pgsg, 05.10.2008 22:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

mugla dumlupinar ilkogretim okulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mugla dumlupinar ilkogretim okulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mugla dumlupinar ilkogretim okulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mugla dumlupinar ilkogretim okulu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» espas » inheritance vice » che guevara » muslum baba bandanasi » yapan » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » mahcur » camlibel » ben » s k t r n g d n » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » fon makinesiyle uyku » mikael stanne » legrad » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » karadeniz caddesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » yasam duslerdedir » cafe betul » spitneybears » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » tayyar ari » teroriste insan demenin sacmaligi » maskeli besler kibris » radyo baskent » hazreti muhammed » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » cavlagi cekmek » alpet torojet » everybody s trying to be my baby » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » lise yillari » southern sunrise » ask suclari mahkemesi