mugayir 

kapat
  1. aykırı,uyuşmaz.
    #502245 (lilith, 05.08.2006 18:49)
  2. zıt, ters.
    #680028 (dabaddah, 30.09.2006 12:51)

© 2008 - uludağ sözlük

mugayir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mugayir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mugayir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samandag » summoning » radyo limon » davul » milk cup » kenofobi » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » pentagon » ahmet altan » slaven rimac » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » megadeth dinlerken ders calismak » yourgirlfriendfuckinglikechamp » kujata » fernando chalana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildiz tabya » rikimaru » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » ua cennet » forseti » net sicarsin » kuran i yere atan kizin sonu » sisi » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » atesle barut yan yana durmaz » deniz feneri dernegi » cherry garcia » divide et imperium » ankara