mufredat hazirlamakla gorevli hede 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mufredat
  2. yeni mufredat
  3. gereksiz mufredat
  4. mufredat ve program arasindaki farklar
  5. mufredat kokten degissin kampanyasi
  6. gizli gorevli
  7. mufredat yogunlugundan senelerce nefes alamamak
  8. sozluge mufredat tayin eden yazar
  9. cennetin kapisinda dikilen gorevli
  10. evrenin oy kullandigi sandiktaki gorevli

© 2008 - uludağ sözlük

mufredat hazirlamakla gorevli hede başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mufredat hazirlamakla gorevli hede ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mufredat hazirlamakla gorevli hede nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » bevliyeci sevgilisi olan erkek » dam ustundeki sevgili » melengic kahvesi » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » benim hemen evlenmem lazim baba » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » yapay cim » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » evrim teorisi » firedod » askim coraplarin da islandi mi » bir tikky nin intihar mektubu » rotterdam » malafat com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avanak kuzenler » insomnia » en iyisinin amina koyim » hozat » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » fasist » amigurumi » treewalk » skopofili » gulyabani » katapleksi » manyerizm » isten eve donmus baba davranislari » bakkal insani » womanizer