mudur naptin 

kapat
  1. tolga çeviK'in yaran repliği.pollyanna'dan duyunca garipsiyor insan.*
    #2799230 (onurude, 06.01.2008 18:30)
  2. (bkz: what s up doc)
    #2799253 (crying clown, 06.01.2008 18:37)
  3. (bkz: hacı naber ya)
    #2825058 (ben hep 17 yasindayim, 11.01.2008 22:53)
  4. tolga çevik'in komedi dükkanı'nda sıkça kullandığı repliktir.son zamanlarda çevremde de çok işittiğim hitap şekli.
    #3053045 (juan pablo sorun, 24.02.2008 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

mudur naptin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mudur naptin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mudur naptin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iyiler siyah giyer » senkronkaymasi » 21 yuzyilda hala mantigi » truva kanyak » airties modem » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » shattered » herkes ve birkac kisi » hayal kirikligi » tecrit » cuntry boys and city girls » you fucking fat boy » fanatizmin hastalik haline gelmesi » ismail turut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall bize de ayfon alsana » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » tolga evren » gullibly » adsl faturalarindan bikmak » cuzdanda bulunan zimbirtilar » helal sut » ikimizin yerine » anama sovmus patron » isiniz bitince sifonu cekiniz » mardin » as i am » rize » butterfly caught » nekromantik